website

TOCH NIET TEVREDEN?

RUILEN OF RETOURNEREN

RUILEN OF RETOURNEREN

Ben je toch niet tevreden met je nieuwe aankoop of is het niet de juiste maat? Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van redenen,
van de verkoop af te zien (Wettelijk Herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen.

Hoe retourneer ik mijn pakket?
Indien je niet tevreden bent over de bestelling of het niet de juiste maat is, kan je binnen 14 dagen na bestelling aangeven dat je de artikelen / het artikel wenst te retourneren en/of ruilen. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@twentiesonline.nl. Verzend je het te retourneren artikel / de artikelen met de pakbon direct, maar in ieder geval binnen 14 dagen na het ontvangen van je bestelling.

Let op: Sale & stuntacties mogen niet retour.

Volg de volgende instructies voor het retourneren van jouw order:
1. Meld je retour aan door te mailen naar info@twentiesonline.nl.
2. Zorg dat wij kunnen zien wie de afzender is van het pakket. Voeg jouw pakbon toe en plak ons retouradres op het pakket.
3. Breng je retourpakket naar een servicepunt, zoals bijvoorbeeld POST NL. Bewaar de Track & Trace Code goed als bewijs.

LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld, wanneer een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

Retouradres:
Twenties
Hogenbanweg 124 B
3028 GV Rotterdam, Nederland.